-

Munkatársaink

 

 

MAGYAROSI BARBARA
SZALONVEZETŐ, MESTERLEVELES OKTATÓ

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ (TOP MASTER)

 

AZ ALAPOKAT ADÓ OKJ-S VIZSGÁMAT 2007-BEN SZEREZTEM MEG, AZÓTA AKTÍVAN DOLGOZOK SZALONBAN ÉS VERSENYZEK FOLYAMATOSAN, 2011-TŐL PEDIG, AHOGY VIZSGÁT TETTEM, ÉS MEGSZEREZTEM A KÉZÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ SZAKOKTATÓI DIPLOMÁMAT NEMZETKÖZI OKTATÓKÉNT, ZSŰRIKÉNT IS KÉPVISELEM A SZAKMÁT. 2015 VOLT A SZAKMAI SIKEREIM EGYIK KIEMELKEDŐ ÉVE, AHOL AZ ÁLLAMI MESTERVIZSGA MELLETT, A DÍSZÍTŐ VILÁGBAJNOKI CÍMET IS SIKERÜLT MEGSZEREZNEM. 2018-BAN ISMÉT MEGMÉRETTETTEM MAGAM, ÉS ÚJRA A VILÁGBAJNOKI DOBOGÓRA ÁLLHATTAM. AZ ELMÚLT, TÖBB MINT 13 ÉV ALATT VOLT SZERENCSÉM RENGETEG TAPASZTALATOT GYŰJTENI A GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁSOKBÓL AZ ELMÉLETI TUDÁS ELMÉLYÍTÉSE MELLETT, AMIVEL MAGABIZTOSAN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI. 
SZÁMTALAN CRYSTAL NAILS ÉS KÜLÖNBÖZŐ SZAKMAI RENDEZVÉNYEN, BEMUTATÓN, MINT MAGYARORSZÁG PIACVEZETŐ CÉGÉNEK NEMZETKÖZI MESTER OKTATÓJA FOLYAMATOSAN RÉSZT VESZEK, ÉS SZAKMAI ELŐADÁSOKAT TARTOK. 

 

 

 

 

STUBÁN VIVIEN
SZALONVEZETŐ HELYETTES, OKTATÓ

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ (MASTER)


GYEREKKOROM ÓTA IMÁDOK RAJZOLNI ÉS FESTENI, ÍGY KERÜLTEM KAPCSOLATBA EZZEL A SZAKMÁVAL. VÉGÜL 2012-BEN VIZSGÁZTAM, MINT KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ. SZÁMOMRA A MŰKÖRÖM KÉSZÍTÉS MŰVÉSZET, EZÉRT FOLYAMATOSAN KÉPZEM MAGAM. SZÁMOS TOVÁBBKÉPZÉSEN SIKERESEN RÉSZT VETTEM. KÉTSZER SIKERÜLT MESTER FOKOZATOT ELÉRNEM A CRYSTAL NAILS ÁLTAL SZERVEZETT KÖRÖMTÁBORBAN. A VERSENYZÉS VILÁGÁVAL IS ISMERKEDEM, EDDIGI EREDMÉNYEIM EGY TIP-BOX VERSENYEN 2. HELYEZÉS, ÉS EGY MOBILTELEFON TOK DÍSZÍTŐ VERSENYEN 1. HELYEZÉS. 3 ÉVE DOLGOZOM A DELUXE NAILBEAUTY SALONBAN, AHOL IGYEKSZEM A VENDÉGEIM MINDEN KÍVÁNSÁGÁT LEGJOBB TUDÁSOM SZERINT KIELÉGÍTENI. FONTOSNAK TARTOM, HOGY AKIK BELÉM FEKTETIK A BIZALMUKAT AZOK BOLDOGAN TÁVOZZANAK. SZERETEM, HA AZ ELKÉSZÜLT KÖRÖM BOLDOGGÁ TESZI A VISELŐJÉT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munkatársaink bemutatkozásának feltöltése folyamatban...

Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés