-

Deluxe NailBeauty Salon

 

NEM TITOK, HOGY A DELUXE NAILBEAUTY SALON CSAPATÁNAK ELSŐDLEGES SZEMPONTJA NEM AZ, HOGY NAGYSZÁMÚ VENDÉGKÖRT TUDHASSON MAGÁNAK, HANEM, HOGY A MENNYISÉGI PRODUKTUM HELYETT, KIEMELKEDŐ SZÍNVONALÚ SZOLGÁLTATÁSOKBAN RÉSZESÍTHESSE VENDÉGEIT, ÉS AZON ELÉGEDETT VENDÉGEK KÖRÉBE TARTOZZ TE IS, AKIK A SZALON CSAPATÁNAK KEZEI KÖZÖTT SZÉPÜLHETNEK. EBBEN LESZNEK SEGÍTSÉGEDRE DÍJNYERTES KOLLÉGÁINK, AKIK MÁR TÖBB MAGAS RANGÚ VERSENYEN IS MEGMÉRETTETTÉK MAGUKAT, ÉS KIEMELKEDŐ SZEREPET TÖLTENEK BE A SZAKMA KÉPVISELETÉBEN. 
A DELUXE NAILBEAUTY SALON ALAPÍTÓJA MAGYAROSI BARBARA, DÍSZÍTŐ VILÁGBAJNOK, KÉZÁPOLÓ MESTER, AKI A SZAKMÁBAN ELISMERT OKTATÓKÉNT IS JELEN VAN. CSAPATÁHOZ OLYAN KIVÁLÓ SZAKEMBEREKKEL ÁLLT ÖSSZE, AKIKNEK BÁTRAN ELMONDHATOD LEGMERÉSZEBB KÍVÁNSÁGOD, HISZEN AZ MELLETT, HOGY NAPRAKÉSZEK A LEGUTOLSÓ TRENDEKBŐL, RENDSZERESEN KÉPZIK MAGUKAT, ÍGY KEZEIKBEN TELJES NYUGALOMMAL SZÉPÜLHETSZ!

VELÜNK KÖNNYŰ LESZ MEGVALÓSÍTTATNOD AZOKAT A KÖRMÖKET, AMIKET A KATALÓGUSOKBAN LÁTSZ, HISZEN EGY RÉSZÜKET MI KÉSZÍTETTÜK! 

DELUXE NAILBEAUTY – AHOL A STÍLUS ÉS A MINŐSÉG TALÁLKOZIK

Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés