-

Rólam

 

28 VERSENY, 38 ELVÉGZETT KÉPZÉS,

2 VILÁGBAJNOKI ÉREM,

3 MESTERLEVÉL…

 

MAGYAROSI BARBARA VAGYOK, DÍSZÍTŐ VILÁGBAJNOK, KÉZÁPOLÓ MESTER ÉS SZAKOKTATÓ, A DELUXE NAILBEAUTY BRAND ALAPÍTÓJA.

 

A CÉLOM AZ, HOGY A SZAKMA SZÍNVONALÁT MAGASAN TARTSAM A SZALONBAN ÉS AZ OKTATÁSAIM SORÁN EGYARÁNT, AMIVEL MEGADOM NEKED A LEHETŐSÉGET, HOGY KIEMELKEDŐ SZÍNVONALÚ SZOLGÁLTATÁSOKAT VEHESS IGÉNYBE. SZALONMUNKÁMBAN ÉS AZ OKTATÁSAIMNÁL IS SZÁMOMRA AZ A LEGFONTOSABB, HOGY MAXIMÁLIS ELÉGEDETTSÉGGEL TÁVOZZ, ÉS ÉREZD AZT, HOGY JÓ HELYEN VAGY, NEM SZERETNÉL TOVÁBB KERESGETNI.

MIVEL EZEKET A SOROKAT OLVASOD, ÍGY BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY TE MÉG NEM TALÁLTAD MEG EZT A HELYET, ÉS SZÁMTALAN ROSSZ TAPASZTALAT VAN MÖGÖTTED…

NAGYON SOKAN ÚGY GONDOLJÁK, HOGY EZ A SZAKMA NEM IGÉNYEL KÜLÖNÖSEBB TUDÁST…

AZ ALAPOKAT ADÓ OKJ-S VIZSGÁMAT 2007-BEN SZEREZTEM MEG, AZÓTA AKTÍVAN DOLGOZOK SZALONBAN ÉS VERSENYZEK FOLYAMATOSAN, 2011-TŐL PEDIG, AHOGY VIZSGÁT TETTEM, ÉS MEGSZEREZTEM A KÉZÁPOLÓ, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ SZAKOKTATÓI DIPLOMÁMAT NEMZETKÖZI OKTATÓKÉNT, ZSŰRIKÉNT IS KÉPVISELEM A SZAKMÁT. 2015 VOLT A SZAKMAI SIKEREIM EGYIK KIEMELKEDŐ ÉVE, AHOL AZ ÁLLAMI MESTERVIZSGA MELLETT, A DÍSZÍTŐ VILÁGBAJNOKI CÍMET IS SIKERÜLT MEGSZEREZNEM. 2018-BAN ISMÉT MEGMÉRETTETTEM MAGAM, ÉS ÚJRA A VILÁGBAJNOKI DOBOGÓRA ÁLLHATTAM. AZ ELMÚLT, TÖBB MINT 13 ÉV ALATT VOLT SZERENCSÉM RENGETEG TAPASZTALATOT GYŰJTENI A GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁSOKBÓL AZ ELMÉLETI TUDÁS ELMÉLYÍTÉSE MELLETT, AMIVEL MAGABIZTOSAN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI. SZAKMAI FEJLŐDÉSEMHEZ NAGYON SOK NEMZETKÖZILEG ELISMERT OKTATÓ, KOLLÉGA SEGÍTETT HOZZÁ, AKIK KÖZÜL, HOGY CSAK NÉHÁNYAT EMLÍTSEK, AKINEK TUDÁSA, EMBERSÉGE ÉS SZAKMAI ALÁZATA PÉLDAKÉPKÉNT VAN ELŐTTEM, ŐK ZLATA KRAEVSKAYA, IGOR KRAEVSKI, PISUT MASANONG.

A BEFEKTETETT MUNKÁM ÉS ENERGIÁM EREDMÉNYE A JELENLEG MÁR KÉT HELYSZÍNEN, MAGLÓDON ÉS BUDAPESTEN IS MEGTALÁLHATÓ DELUXE NAILBEAUTY SALON, AHOL A SZAKMÁBAN ELISMERT KOLLÉGÁIMMAL DOLGOZHATOK EGYÜTT, ILL. ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN IS RENDSZERESEN ELÉRHETŐ OKTATÁSAIM. A RENGETEG EURÓPAI ORSZÁGON KÍVÜL KAPTAM MÁR FELKÉRÉST PL. DÉL-AMERIKÁBÓL IS, AMIK NAGYON NAGY BÜSZKESÉGGEL TÖLTENEK EL, HOGY ILYEN TÁVOLSÁGOKRA IS ELISMERIK A MUNKÁSSÁGOM, ÉS SZERETETTEL VÁRJÁK, HOGY ÁTADHASSAM A TUDÁSOM.

HA ÚGY DÖNTÖTTÉL, HOGY SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI RÓLAM, A SZALONRÓL VAGY AZ OKTATÁSOKRÓL, AKKOR ITT, AZ OLDALON TUDSZ BŐVEBBEN OLVASNI, ILLETVE NYUGODTAN KERESS A MAGYAROSIBARBARA@DELUXENAILBEAUTY.HU VAGY AZ OKTATAS@DELUXENAILBEAUTY.HU EMAIL CÍMEN.

 

Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés