-

2020 színe a CLASSIC BLUE

2020.01.01.
2020 színe a CLASSIC BLUE

Nemcsak csodaszép, hanem egészségünkre is jó hatással lehet a Pantone színintézet által a 2020-as év színének megválasztott árnyalat.

Valószínűleg te is olvastad már, hogy a Pantone színintézet idén is megválasztotta a következő év színét. Ez pedig nem más, mint a klasszikus kék (19-4052 Classic Blue).

Hogy miért éppen ez? Nos, a szakértők azzal indokolták a választásukat, hogy ez az alkonyati eget idéző árnyalat a stabilitás, a megbízhatóság, a nyugalom és a folytonosság érzetét adja, valamint a Pantone igazgatója szerint ennek van a legnagyobb hatása a lelkünkre.

A Thriveglobal.com is kiemeli a klasszikus kék színnek a lelki egészségünkre gyakorolt hatásait. Azt írják, hogy mivel túl stresszes az életünk, folyton be vagyunk táblázva, ugyanakkor az elvégzendő feladataink száma egyre nő… nos, ilyen körülmények közt érthető, ha szinte kivétel nélkül mindenkinek jól jön egy kis szorongásoldás, stresszcsökkentés.

A 2020-as év színe pedig épp ebben segíthet: jelenléte hozzájárulhat, hogy hatékonyabban vegyük fel a harcot a modern világ kihívásaival szemben, és mivel nagyon biztató szín, ahhoz is, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat.

Az év színéről

Mint azt korábban már mi is megírtuk, a Pantone színintézet szakemberei hosszas mérlegelés után minden évben megválasztják az adott év színét. Ez a divat, a lakberendezés és az ipari formatervezés területein is visszaköszönhet, de akár a termékek csomagolásában vagy a különféle grafikai tervezések során is.

Az is fontos, hogy új színhatásokat keresnek, amelyek szerintük illenek az emberek hétköznapjaihoz, illetve kifejezik azt az irányvonalat, trendet, amely a leginkább visszaadja az életünkre jellemző, az életünkben fontos dolgokat.

 

Forrás: https://ridikul.hu/otthon/cikk/2019/12/13/jot-tesz-nekunk-a-2020-as-ev-szine/#

Kép: https://www.crystalnails.hu/mukorom/1289-Az-ev-trendszine-2020---Classic-blue

 


Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés