-

Üzletszabályzat

 

AZ ÜZLETSZABÁLYZAT CÉLJA, HOGY MEGHATÁROZZA A SZALON TERÜLETÉN TARTÓZKODÓ SZEMÉLYEK EGYMÁS KÖZÖTTI MAGATARTÁSÁT ÉS AZOKAT AZ ALAPVETŐ SZABÁLYOKAT, MELYEK A KULTURÁLT SZOLGÁLTATÓI TEVÉKENYSÉG ÉRDEKÉBEN ELENGEDHETETLENEK.

 

1. NYITVA TARTÁSI IDŐ

HÉTFŐ - PÉNTEK 10-20H   

(NYITVA TARTÁSUNK BEJELENTKEZÉSTŐL FÜGGŐEN VÁLTOZHAT, HA SZEMÉLYESEN SZERETNÉL IDŐPONTOT EGYEZTETNI, MINDENKÉPP ÉRDEKLŐDJ ELŐTTE TELEFONON)     

A SZALON SZOLGÁLTATÁSAI KIZÁRÓLAG NYITVATARTÁSI IDŐBEN VEHETŐK IGÉNYBE, ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN.

ÜNNEPNAPOKON, HOSSZÚ HÉTVÉGÉKEN A SZALON MINDEN ESETBEN ZÁRVA TART!

 

2. BEJELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS     

IDŐPONTOT FOGLALNI NYITVATARTÁSI IDŐBEN LEHETSÉGES SZEMÉLYESEN (1086 BP. BAUER SÁNDOR UTCA 5.), TELEFONON (+36309582427), ÉS FACEBOOK, INSTAGRAM OLDALAINKON (DELUXE NAILBEAUTY SALON).     

(ÍRÁSBAN ELŐFORDULHAT, HOGY NEM TUDUNK MUNKA KÖZBEN VÁLASZOLNI, HA AZONNAL VÁLASZRA VAN SZÜKSÉGED, KÉRNÉNK, HOGY TELEFONON VAGY SZEMÉLYESEN KERESS MINKET)

 

3. KÉSÉS, SZOLGÁLTATÁS MÓDOSÍTÁS, IDŐPONT ÁTHELYEZÉS, LEMONDÁS

KÉSÉS:

KÉRJÜK, HOGY A KEZELÉSEKRE MINDIG IDŐBEN ÉRKEZZ. A VENDÉGEKET EGYMÁS UTÁN FOGADJUK, EZÉRT KIEMELTEN FONTOS, HOGY A MEGBESZÉLT IDŐPONTOKAT MINDENKI KOMOLYAN VEGYE. KÉRJÜK VEDD FIGYELEMBE, HOGY A LEFOGLALT IDŐPONT A KEZELÉS KEZDÉSI IDŐPONTJA. TERMÉSZETESEN ESETENKÉNT ELŐFORDULHAT NÉHÁNY PERC CSÚSZÁS, EZT IGYEKSZÜNK RUGALMASAN KEZELNI, DE NAGYOBB KÉSÉSEK ESETÉBEN ÚJ IDŐPONT EGYEZTETÉSE, VAGY EGY RÖVIDEBB IDEIG TARTÓ SZOLGÁLTATÁSRA VALÓ MÓDOSÍTÁS SZÜKSÉGES. ELŐBBI ESETÉBEN RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJAT, UTÓBBI ESETÉBEN AZ EREDETI SZOLGÁLTATÁS ÁRÁT SZÁMLÁZZUK KI.     

A LEFOGLALT SZOLGÁLTATÁS MÓDOSÍTÁSA:     

HA MEGGONDOLNÁD MAGAD, ÉS MÓDOSÍTANI SZERETNÉL A KÉRT SZOLGÁLTATÁSON, KÉRJÜK MINÉL HAMARABB, DE LEGFELJEBB AZ IDŐPONTOT MEGELŐZŐ 48H-ÁN TÚL JELEZD FELÉNK, MERT KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOK ELVÉGZÉSÉRE KÜLÖNBÖZŐ IDŐINTERVALLUMOK SZÜKSÉGESEK, ÍGY MARAD IDŐNK MÓDOSÍTANI AZ IDŐPONTOKAT. HA EZ SAJNOS ELMARAD, AKKOR AZ EREDETI SZOLGÁLTATÁS ÁRÁT SZÁMLÁZZUK KI. 

A LEFOGLALT IDŐPONTOK ÁTHELYEZÉSE, LEMONDÁSA:     

A, DÍJMENTESEN LEMONDHATÓ, ÁTHELYEZHETŐ EGY IDŐPONT, AMENNYIBEN AZ A KEZELÉS ELŐTT TÖBB MINT 48 ÓRÁVAL TÖRTÉNIK.     

B., AMENNYIBEN EGY IDŐPONTOT ÚGY KÍVÁSZ LEMONDANI VAGY ÁTHELYEZNI, HOGY A KEZELÉS EREDETI IDŐPONTJÁIG KEVESEBB, MINT 48 ÓRA, DE TÖBB MINT 24 ÓRA VAN HÁTRA, RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJ FIZETENDŐ, MIVEL A KÉRDÉSES IDŐPONTOT FENNTARTOTTUK NEKED, DE AZT KIS VALÓSZÍNŰSÉGGEL TUDJUK MÁS VENDÉG SZÁMÁRA FELHASZNÁLNI, EZÉRT ÜZLETÜNKET KÁR ÉRI. A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJ MÉRTÉKE A LEMONDOTT, ÁTHELYEZETT SZOLGÁLTATÁSRA SZÁNT IDŐ ALAPJÁN VAN KISZÁMÍTVA, AMI 4000FT/H. HA A KEZELÉS LEMONDÁSA, ÁTHELYEZÉSE A KEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTTI 24 ÓRÁN BELÜL TÖRTÉNIK, A SZOLGÁLTATÁS ÁRÁNAK 100%-A A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJ. KÖVETKEZŐ IDŐPONT FOGLALÁSA MINDEN ESETBEN A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJ MEGTÉRÍTÉSÉVEL EGYIDEJŰLEG ADHATÓ. 

C., AMENNYIBEN NEM MONDANÁD LE A KEZELÉST, DE NEM IS JELENSZ MEG, A 3/B. PONT ALAPJÁN JÁRUNK EL, ÉS A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJAT A KÖVETKEZŐ IDŐPONTFOGLALÁS ALKALMÁVAL SZÁMLÁZZUK. AMENNYIBEN NEM KERÜL MEGFIZETÉSRE A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJ A TOVÁBBIAKBAN NEM VEHETŐK IGÉNYBE SZALONUNK        SZOLGÁLTATÁSAI.          

D., A LEFOGLALT IDŐPONTOD LEMONDANI, ÁTHELYEZNI ELÉRHETŐSÉGEINKEN – TELEFONON, SMS-BEN (+36309582427), FACEBOOK, INSTAGRAM (DELUXE NAILBEAUTY SALON) ÜZENETEN KERESZTÜL TUDOD.

 

4. SZALONUNK ELSŐ LÁTOGATÁSA   

ÚJ VENDÉGEINK ESETÉBEN, ELSŐ LÁTOGATÁSUK ELŐTT MINDEN ESETBEN SZÜKSÉGES A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJ MEGFIZETÉSE, AMI A SZOLGÁLTATÁSRA SZÁNT IDŐ ALAPJÁN VAN          KISZÁMÍTVA, 4000FT/H. EZT AZONNAL SZÁMLÁZZUK, ÉS TERMÉSZETESEN A SZOLGÁLTATÁSRA EGYEZTETETT IDŐPONT ALKALMÁVAL, A SZOLGÁLTATÁS VÉGÖSSZEGBŐL LEVONÓDIK. IDŐPONT    MÓDOSÍTÁSA, ÁTHELYEZÉSE, LEMONDÁSA ESETÉN A 3. PONTBAN FOGLALTAK ALAPJÁN JÁRUNK EL.     

5. SZALONUNKBAN TILTOTT TEVÉKENYSÉGEK        

TEKINTETTEL SZALONUNK TEVÉKENYSÉGÉRE, MELYHEZ NYUGODT ÉS EGÉSZSÉGES KÖRÜLMÉNYEK BIZTOSÍTÁSA SZÜKSÉGES, SZALONUNKBAN DOHÁNYOZNI, ALKOHOLT FOGYASZTANI, HANGOSKODNI (HANGOSAN TELEFONÁLNI) NEM LEHET. ELŐZETES ENGEDÉLY NÉLKÜL A SZALONBAN TILOS BÁRMILYEN KÉPI VAGY HANGANYAG RÖGZÍTÉSE.

 

6. TISZTASÁGI, EGÉSZSÉGI KITÉTELEK     

AZ EGÉSZSÉG SZÁMUNKRA IS KULCSFONTOSSÁGÚ KÉRDÉS. A TÖBBI VENDÉG ÉS SAJÁT EGÉSZSÉGÜNK MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, CSAK EGÉSZSÉGESEN VEDD IGÉNYBE SZOLGÁLTATÁSAINKAT. HA BETEGNEK ÉRZED MAGAD, KÉRJÜK EGYEZTESS ÚJ IDŐPONTOT!

ESETLEGES EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK ELHALLGATÁSÁBÓL ADÓDÓ PANASZOK FELMERÜLÉSE ESETÉN SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM TUDUNK VÁLLALNI.     

HA KOLLÉGÁINK ÚGY ÍTÉLIK MEG, HOGY A KEZELÉS/SZOLGÁLTATÁS EGÉSZSÉGÜGYI OKOKBÓL VAGY FERTŐZÉS VESZÉLYE MIATT NEM VÉGEZHETŐ EL, AKKOR KOLLÉGÁNK A SZOLGÁLTATÁST NEM KÖTELES ELVÉGEZNI, VAGY EGYES ESETEKBEN CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE, AMIT ÍRÁSBAN RÖGZÍTÜNK. AMENNYIBEN TUDOMÁSOD VAN A BETEGGSÉGRŐL, DE AZ IDŐPONTEGYEZTETÉSNÉL NEM TÁJÉKOZTATSZ MINKET, ÉS EZÉRT NEM VÉGEZHETŐ EL A SZOLGÁLTATÁS, ABBAN AZ ESETBEN A LEFOGLALT SZOLGÁLTATÁS TELJES DÍJA MEGTÉRÍTENDŐ.     SZALONUNK ALKOHOLOS, DROGOS, VAGY BÁRMILYEN TUDATMÓDOSÍTÓ HATÁSA ALATT ÁLLÓ VENDÉGEN A SZOLGÁLTATÁST NEM VÉGEZHETI EL.

 

7. GYERMEKEKRE VONATKOZÓ TUDNIVALÓK     

SZALONUNK GYERMEKBARÁT, DE KÜLÖN FELÜGYELETET NEM TUDUNK VÁLLALNI. KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE, HA GYERMEKKEL ÉRKEZEL, AKKOR  A TÖBBI VENDÉG NYUGALMÁT, KOLLÉGÁINK MUNKÁJÁT NE ZAVARJA, HÁTRÁLTASSA. MEGÉRTÉSED KÖSZÖNJÜK! 

 

8. KISÁLLATRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓK

SZIGORÚ HIGIÉNIAI ELŐÍRÁSAINK BIZTOSÍTÁSA MIATT SEMMILYEN KIS ÁLLATOT NEM TUDUNK ÜZLETÜNKBE BEENGEDNI. MEGÉRTÉSED KÜSZÖNJÜK!

 

9. BÉRLETEINK ÉS AJÁNDÉKKÁRTYÁINK LEJÁRATI IDEJE   

BÉRLETEINK ÉS AJÁNDÉK KÁRTYÁINK 3 HÓNAPIG ÉRVÉNYESEK. A LEJÁRATI IDŐ UTÁN NEM ÁLL MÓDUNKBAN A KEZELÉSEK FOLYTATÁSA. FEL NEM HASZNÁLT UTALVÁNYOK, BÉRLETEK BESZÁMÍTÁSA, VISSZAVÁLTÁSA NEM LEHETSÉGES.

 

10. EGYÉB TUDNIVALÓK    

A., AZ ÜZLETEBEN MINDEN SZOLGÁLTATÁS AZONNAL FIZETENDŐ, HITEL NINCS, AZ ÁRAK NEM ALKUKÉPESEK, MINDEN ESETBEN KÉSZPÉNZBEN EGYENLÍTHETŐK KI     

B., A HÁZIRENDET AZ ÜZEMELTETŐ SAJÁT BELÁTÁSA SZERINT BÁRMIKOR MÓDOSÍTHATJA ÉS KIEGÉSZÍTHETI.     

C., AZ IDŐPONT LEFOGLALÁSÁVAL, A SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉVEL AUTOMATIKUSAN ELFOGADOD AZ ÜZLETÜNK SZABÁLYZATÁT     

D., ÜZLETÜNKBEN BIZTONSÁGI- ÉS KAMERARENDSZER MŰKÖDIK, AMI A TE ÉS A MI BIZTONSÁGUNK, ILLETVE A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN KÉPET RÖGZÍT     

E, A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉVEL HOZZÁJÁRULSZ, HOGY A MUNKÁNKRÓL KÉPEKET KÉSZÍTSÜNK, ÉS AZOKAT SZABADON, KORLÁTLANUL FELHASZNÁLHASSUK.     

F., SZOLGÁLTATÁSAINKAT 18 ÉV ALATTI VENDÉGEK CSAK SZÜLŐI BELEEGYEZÉSSEL VEHETIK IGÉNYBE, AMELYET A SZÜLŐ SZEMÉLYESEN ÍRÁSBA AD

Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés