-

Szolgáltatások

 

KÉZÁPOLÁS

 

A KÉZÁPOLÁS NAPJAINKBAN NAGYON FONTOS SZEREPET KAP, HISZEN KEZÜNK FOLYAMATOSAN SZEM ELŐTT VAN. VALJUK BE, AZ ELSŐ BENYOMÁS KIALAKULÁSAKOR NAGY SZEREPET JÁTSZIK A MÁSIK MEGÍTÉLÉSÉBEN, HOGY MENNYIRE ÁPOLTAK A KEZEI. 

BŐR CIPŐNKRE, TÁSKÁNKRA ODAFIGYELÜNK ÉS ÁPOLJUK, HOGY HOSSZÚ IDEIG ESZTÉTIKUSAN TUDJUK HASZNÁLNI ŐKET, AKKOR MIÉRT HANYAGOLNÁNK EL PONT A SAJÁT KEZÜNKET, AMI ÉLETÜNK VÉGÉIG KELL, HOGY KISZOLGÁLJON MINKET?!

TUDOD-E, HOGY MILYEN NEHÉZSÉGEKKEL KELL SZEMBENÉZNIE A KEZEIDNEK NAP, MINT NAP? ITT VAN MINDJÁRT A TÉLI A HIDEG IDŐJÁRÁS, A SZÉL, A MOSÓSZEREK, AMELYEK ERŐSEN KISZÁRÍTJÁK ÉS REPEDEZETTÉ TESZI KÖRMEINKET, BŐRÜNKET. AZ ESETLEGES HELYTELEN TÁPLÁLKOZÁS UGYANCSAK GYENGÍTHETI KÖRMEINKET, DE A VITAMINHIÁNYTÓL ÉS A HÉTKÖZNAPI FIZIKAI HASZNÁLATTÓL IS TÖREDEZETTÉ ÉS REPEDEZETTÉ VÁLHATNAK.

LÁSSUNK PÁR PÉLDÁT, AMIVEL ISMÉT CSÚCSFORMÁBA HOZHATJUK KEZEINKET ÉS KÖRMEINKET.

 

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

 

MINDIG A LEGROSSZABBKOR TÖRTÉNIK EGY BALESET... LETÖRIK... LEPATTAN... BESZAKAD....
UGYE NEM KELL BEMUTATNI? 
TARTÓS ÉS BIZTOS MEGOLDÁS, HA NEM SZERETNÉD, HOGY ÉPP EGY FONTOS ESEMÉNY, ALKALOM ELŐTT SÉRÜLJÖN MEG A SAJÁT KÖRMÖD, ÍGY NEKED CSAK A KÉSZÜLŐDÉSSEL KELL FOGLALKOZNOD. RÁADÁSUL, HA A MŰKÖRÖM MELLÉ TESZED LE A VOKSOD, AKKOR MEGNYÍLIK  A VILÁG, SZÍNEK ÉS DÍSZÍTÉSEK GARMADÁJA VÁR RÁD, NEM KELL KOMPROMISSZUMOT KÖTNÖD! 
SZINTE NINCS OLYAN, AMIT NE LEHETNE EBBEN A FORMÁBAN MEGVALÓSÍTANI. 
SZALONUNK KÉZENFOGVA HALAD AZ INNOVÁCIÓKKAL, ÍGY BIZTOSÍTUNK ARRÓL, HOGY MODERN TECHNIKÁKAT ALKALMAZVA, KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOKAT HASZNÁLVA, NEKED CSAK AZON KELL GONDOLKODNOD, HOGY MILYEN FORMÁHOZ, SZÍNHEZ, MINTÁHOZ VAN KEDVED, A TÖBBIT PEDIG RÁNK BÍZHATOD!

 

 

MINIKÖRÖM:

TERMÉSZETES HATÁSÚ, UJJBEGYTŐL MAXIMUM 1-2MM-REL HOSSZABB (SABLON 1-ES MÉRET). 
FORMÁK: KOCKA, MANDULA
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 90 PERC


SZALONKÖRÖM:

SZALONUNKBAN LEGGYAKRABBAN KÉRT MÉRET, UJJBEGYTŐL MAXIMUM 5 MM-REL HOSSZABB (SABLON 2-3-AS MÉRET).
FORMÁK: KOCKA, MANDULA, BALERINA
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 120 PERC


SZALON FORMA EXTRÉM HOSSZBAN:

A SZALONKÖRMÖKHÖZ HASONLÓ, DE ANNAK HOSSZABB VÁLTOZATA, UJJBEGYTŐL MAXIMUM 10MM-REL HOSSZABB (SABLON 4-5-ÖS MÉRET). 
FORMÁK: KOCKA, MANDULA, BALERINA
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 150 PERC


EXTRÉM FORMÁK:

KÜLÖNLEGES FORMÁK, AMELYEKNEK ELKÉSZÍTÉSE BONYOLULTABB, IDŐIGÉNYESEBB, DE ANNÁL LÁTVÁNYOSABBAK, NŐIESEBBEK. A FORMÁK STÍLUSJEGYEINEK KIALAKÍTÁSÁHOZ MINIMÁLIS HOSSZUK MEGHATÁROZOTT, FORMÁTÓL ELTÉRŐEN LEGALÁBB 20-30 MM. 
FORMÁK: GÓTIKUS MANDULA, OROSZ MANDULA, HAJLÍTOTT KOCKA, MARILYN, STILETTO
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: MINIMUM 3-4 H, ESETENKÉNT (DÍSZÍTÉS ÉS HOSSZ FÜGGŐ) AKÁR 5-6H IS LEHET

 

 

 

GEL-LAC

 

EGY NŐ ADDIG VÉDTELEN, AMÍG SZÁRAD A KÖRÖMLAKKJA. 

ISMERED EZT A MONDÁST, UGYE TE SEM SZERETNÉL ÍGY JÁRNI? RÁADÁSUL ELEGED VAN ABBÓL IS, HOGY MINDIG „ÁGYNEMŰ MINTÁS” LESZ, HA LEFEKVÉS ELŐTT LAKKOZOL, VAGY ELNYOMÓDIK, BELERAGAD MINDEN... ÉS A LEGROSSZABB TALÁN, HOGY NÉHÁNY NAPNÁL NEM IS TART TOVÁBB...

NÉHÁNY ÉVE DIVATBA JÖTT A GEL-LAC, AMI MEGOLDÁST NYÚJT A FENT EMLÍTETT PROBLÉMÁKRA, 2-4 HÉTIG TARTÓS, ÉS MEGMARAD A TERMÉSZETES ÉRZETE A KÖRÖMNEK, HISZEN ÁTVESZI ANNAK FLEXIBILITÁSÁT. HA NEM SZERETNÉL HOSSZÚ, DÍSZES KÖRMÖKET, ELLENBEN AZ ÁPOLT, ESZTÉTIKUS EREDMÉNY FONTOS, AKKOR A TÖKÉLETES MEGOLDÁS SZÁMODRA A GEL-LAC LESZ. 

 

 

DELUXE GEL-LAC:

EGY SPECIÁLIS ERŐSÍTŐ ANYAGGAL KÉSZÍTJÜK AZ ALAPOT, AMIVEL 3-4 HÉTIG TUDJUK GARANTÁLNI A BOMBABIZTOS EREDMÉNYT. AHHOZ, HOGY SOKÁIG GYÖNYÖRKÖDHESS BENNÜK, NAGY HANGSÚLYT FEKTETÜNK A KÖRÖM KÖRÜLI SÁNCOKRA IS, ÍGY VÉGEREDMÉNYKÉNT OLYAN ÉRZÉSED LESZ, MINTHA MÁR SZÍNESEN NŐNÉNEK A KÖRMEID. 

TERMÉSZETES HATÁSÚ KÖRMÖK, UJJBEGYTŐL MAXIMUM 5MM HOSSZBAN. EZ FÖLÖTT A TERMÉSZETES KÖRMÖK DEFORMÁLÓDHATNAK, ÍGY INKÁBB A MŰKÖRÖMÉPÍTÉST JAVASOLJUK. 
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 70 PERC

 

 

 

MANIKŰR

 

 

KLASSZIKUS MANIKŰR

AZ ÁPOLT KEZEK AKÁR EGY MANIKŰRREL IS VONZÓVÁ TEHETŐK. HA A TERMÉSZETESSÉG HÍVE VAGY, FONTOSNAK TARTOD, HOGY A KÖMEID ÉS A BŐRÖD ÁPOLT LEGYEN, AKKOR A HAGYOMÁNYOS MANIKŰRREL EZ MAXIMÁLISAN MEGVALÓSÍTHATÓ. RÁADÁSUL EZT A SZOLGÁLTATÁST AZ IGÉNYES FÉRFIAK IS ELŐSZERETETTEL VÁLASZTJÁK, HISZEN NAPJAINKBAN EGYRE ÁLTALÁNOSABB, HOGY ŐK IS LÁTOGATJÁK SZALONUNKAT. 

A MANIKŰR SORÁN BŐRPUHÍTÓ, VÍZBEN TÖRTÉNŐ ÁZTATÁSSAL KÉSZÍTJÜK ELŐ A KÖRMÖKET ÉS A KÖRÖMBŐRT A KEZELÉSRE. A KÖRÖM KÖRÜLI BŐRT FELTOLJUK, HA SZÜKSÉGES VÁGJUK, A LETAPADT KÖRÖMBŐRT FINOMAN ELTÁVOLÍTJUK. A KÖRMÖK RÖVIDÍTÉSE, FORMÁZÁSA, RESZELÉSE UTÁN VISSZAADJUK A KÖRMÖK FÉNYÉT.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 45 MIN

 


JAPÁN MANIKŰR 

A JAPÁN MANIKŰR A KÖRÖMLEMEZ MÉHVIASZOS ÁPOLÁSA. AZ ELNEVEZÉS JAPÁNBÓL ERED, MERT A JAPÁN ARISZTOKRÁCIA, RÉGI, TÖBB SZÁZ ÉVEN ÁT TITOKBAN TARTOTT KÖRÖMÁPOLÁSI ELJÁRÁSA VOLT. EZ A MÓDSZER ALKALMAS A TÖREDEZETT KÖRMÖK ÁPOLÁSÁRA, MEGERŐSÍTÉSÉRE, ILLETVE NAGYON AJÁNLOTT EZ AZ ÁPOLÁS A FÉRFIAKNAK IS, AKIKNEK A KEZÜK ÉS KÖRMÜK ÁPOLÁSA ÉPPOLYAN FONTOS LEHET, MINT A HÖLGYEKÉ. A JAPÁN MANIKŰRT A KLASSZIKUS MANIKŰRREL EGYÜTT IS ALKALMAZHATJUK, A KÖRÖM FÉNYÉT TARTÓSAN VISSZAADVA.

A KEZELÉS VÉGÉN A KÖRMÖK GYÖNYÖRŰEN FÉNYESEK LESZNEK, KB 2 HÉTIG MEG IS TARTJÁK A FÉNYESSÉGÜKET, HISZEN A KÖRÖMLEMEZBE DOLGOZZUK BE A MÉHVIASZT, AMELY ERŐSÍTI IS AZT.

MŰKÖRÖM VAGY GÉLLAKK ELTÁVOLÍTÁSA UTÁN KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 60 PERC

 

 

 

LÁBÁPOLÁS

 

A LÁBÁPOLÁS A MEGFELELŐ HIGIÉNIÁN FELÜL EGÉSZ KÖZÉRZETÜNKRE POZITÍV HATÁSSAL VAN. AZ ÁPOLT, SZÉP LÁB NEM UTOLSÓ SORBAN ESZTÉTIKAILAG IS VONZÓVÁ TESZI TULAJDONOSÁT, AMI NEM CSAK A MELEG NYÁRI IDŐSZAKBAN FONTOS.

A LÁB ORTOPÉDIAI ELVÁLTOZÁSAI, A KÉNYELMETLEN CIPŐ ÉS A MECHANIKAI IGÉNYBEVÉTEL NEM CSAK ESZTÉTIKAI, DE AKÁR FÁJDALOMMAL JÁRÓ EGÉSZSÉGÜGYI ELVÁLTOZÁSOKAT IS OKOZHATNAK, EZÉRT FONTOS RENDSZERES, SZAKSZERŰ ÁPOLÁSUK.

 

PEDIKŰR

 

NÁLUNK LEHETŐSÉGED NYÍLIK AZ ESZTÉTIKAI PEDIKŰR MELLETT GYÓGYPEDIKŰR SZOLGÁLTATÁST IS IGÉNYBE VENNI, MELY MEGSZABADÍT AZ AKÁR FÁJÓ, DISZKOMFORTOS BŐRKEMÉNYEDÉSEKTŐL, KÖRÖMBENÖVÉSEKTŐL ÉS EGYÉB KELLEMETLENSÉGTŐL IS. 


ESZTÉTIKAI PEDIKŰR:

A KÖRMÖK ÉS A KÖRÖM KÖRÜLI SÁNCOK KEZELÉSE. 
FRISSÍTŐ LÁBÁZTATÁS UTÁN FORMÁZZUK A KÖRMÖKET, KEZELJÜK A KÖRÖM KÖRÜLI SÁNC BŐRÉT, AMIT FRISSÍTŐ MASSZÁZS KÖVET. 

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 30 PERC


DELUXE PEDIKŰR:

EGY KOMPLEX PEDIKŰR, AHOL AZ ESZTÉTIKÁN KÍVŰL KEZELJÜK A PROBLÉMÁS TERÜLETEKET IS, LEGYEN AZ BŐRKEMÉNYEDÉS, TYÚKSZEM VAGY BENŐTT KÖRÖM. 
FRISSÍTŐ LÁBÁZTATÁS UTÁN KEZELJÜK A PROBLÉMÁS TERÜLETEKET, FORMÁZZUK A KÖRMÖKET, KEZELJÜK A KÖRÖM KÖRÜLI SÁNC BŐRÉT, AMIT FRISSÍTŐ MASSZÁZS KÖVET. 

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 60-75 PERC 

CALLUX LÁBÁPOLÁSSAL KIEGÉSZÍTVE A MÉLYEBB REPEDÉSEK, SZÁRAZABB TERÜLETEK IS TELJES MÉRTÉKBEN ELTÁVOLÍTHATÓAK. 
GARANTÁLT A PIHE-PUHA LÁB!


 CALLUX LÁBÁPOLÁS

INNOVÁCIÓ A LÁBÁPOLÁSBAN, AZ ESZTÉTIKAI PEDIKŰR FELSÔFOKA!
CALLUX PROFESSZIONÁLIS LÁB PEELING.
SZIKE NÉLKÜLI 4 LÉPÉSES KEZELÉS, AMELY TELJESEN FÁJDALOM MENTES, HIGIÉNIKUS ÉS BIZTONSÁGGAL HASZNÁLHATÓ CUKORBETEGEKNÉL, VÉRZÉKENYEKNÉL ÉS ÉRZÉKENYEBB BŐRTÍPUSOKNÁL.
VEGÁN EMBLÉMÁVAL ELLÁTOTT, 100%-BAN TERMÉSZETES NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐK.
A LÁBPEELING EGY GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÁSOS ELJÁRÁS, AMI INKÁBB EGY WELLNESS ÉLMÉNY ÉS NEM PEDIKŰR KEZELÉS. TELJESEN HIGIÉNIKUS, FÁJDALOMMENTES.


FRISSÍTŐ LÁBÁZTATÁS UTÁN GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÁSSAL KEZELJÜK A PROBLÉMÁS TERÜLETEKET, FORMÁZZUK A KÖRMÖKET, KEZELJÜK A KÖRÖM KÖRÜLI SÁNC BŐRÉT, AMIT PEELING ÉS FRISSÍTŐ MASSZÁZS KÖVET.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 60-75 PERC 

PROBLÉMÁSABB LÁBAK ESETÉBEN DELUXE PEDIKŰRREL KIEGÉSZÍTVE IS ALKALMAZHATÓ!
GARANTÁLT A PIHE-PUHA LÁB! 


3TO SPANGE

A MŰTÉTEN KÍVÜLI KEZELÉSI MÓDOK KÖZÉ TARTOZNAK AZ ÚN. KÖRÖMSZABÁLYOZÓK. A KÖRÖMSZABÁLYOZÓK, VAGY MÁS NÉVEN SPANGÉK, GYENGÉD KEZELÉSI ALTERNATÍVÁT KÍNÁLNAK A KÖRÖM-DEFORMITÁSOK KEZELÉSÉBEN. EZEK AZ ESZKÖZÖK A KÖRÖM TERMÉSZETES, EGÉSZSÉGES NÖVEKEDÉSÉT ÁLLÍTJÁK VISSZA. EZZEL A KEZELÉSI MÓDSZERREL A MŰTÉTI BEAVATKOZÁSOK ESETLEGESEN EL IS KERÜLHETŐK, ILLETVE A KÖRÖMSZÉL KIMETSZÉS UTÓKEZELÉSÉBEN IS JELENTŐS SZEREPET JÁTSZHATNAK A KÖRÖMSZABÁLYOZÓK. A LEGTÖBB ESETBEN FÁJDALOMMENTESEN, GYORSAN ÉS HOSSZÚ TÁVON MEGSZÜNTETIK A BENŐTT KÖRÖM ÁLTAL OKOZOTT KELLEMETLENSÉGEKET.

A FOGSZABÁLYZÓKHOZ HASONLÓAN A KÖRÖMSZABÁLYOZÓK IS A KÖRÖM TERMÉSZETES NÖVEKEDÉSÉT SZABÁLYOZZÁK.

A KÖRÖMSZABÁLYOZÓK HELYI ÉRZÉSTELENÍTÉS NÉLKÜL, EGYÉNILEG ALKALMAZHATÓK. A KEZELÉS IDŐTARTAMA ALATT A MINDENNAPI TEVÉKENYSÉGEK, SPORT ÉS VÍZI TEVÉKENYSÉGEK IS UGYANÚGY FOLYTATHATÓK.

A BENŐTT KÖRMÖK SPANGÉVAL TÖRTÉNŐ KEZELÉSE NEMCSAK GYENGÉDEBB, DE JÓVAL SIKERESEBB MEGOLDÁS IS. A SPANGE KEZELÉS INNOVATÍV MEGOLDÁS A BENŐTT KÖRMÖK KEZELÉSÉBEN. SZINTE MINDENKINÉL ALKALMAZHATÓ – A KISGYERMEKEKTŐL KEZDVE A CUKORBETEGEKEN ÁT A NIKKEL ALLERGIÁSOKIG.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 30-60 PERC

 

 

GEL-LAC LÁBRA

 

KEZÜNK SZÉPÍTÉSE MELLETT ELENGEDHETETLEN LÁBUNK SZÉPÍTÉSE IS. A MEGFELELŐ PEDIKŰR MEGVÁLASZTÁSA UTÁN  ÖSSZHANGBA HOZHATJUK KEZEINK ÉS LÁBAINK KÖRMEINEK DÍSZÍTÉSÉT, AMELY RÁADÁSUL LEGALÁBB 3-4 HÉTIG TARTÓS MARAD. A NON PLUS ULTRA PEDIG, HOGY NEM KELL VÁRNUNK A SZÁRADÁSRA, ÍGY RENGETEG IDŐT IS MEGSPÓROLUNK!

GEL-LAC ESZTÉTIKAI VAGY DELUXE PEDIKŰRREL KIEGÉSZÍTVE. 

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: KB. 30-45 PERC

Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés