-

Szalon

Nem titok, hogy a Deluxe NailBeauty Salon csapatának elsődleges szempontja nem az, hogy nagyszámú vendégkört tudhasson magának, hanem, hogy a mennyiségi produktum helyett, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokban részesíthesse vendégeit, és azon elégedett vendégek körébe tartozz Te is, akik a szalon csapatának kezei között szépülhetnek. Ebben lesznek segítségedre díjnyertes kollégáink, akik már több magas rangú versenyen is megmérettették magukat, és kiemelkedő szerepet töltenek be a szakma képviseletében. 
A Deluxe NailBeauty Salon alapítója Magyarosi Barbara, díszítő Világbajnok, Kézápoló Mester, aki a szakmában elismert oktatóként is jelen van. Csapatához olyan kiváló szakemberekkel állt össze, akiknek bátran elmondhatod legmerészebb kívánságod, hiszen az mellett, hogy naprakészek a legutolsó trendekből, rendszeresen képzik magukat, így kezeikben teljes nyugalommal szépülhetsz!

Velünk könnyű lesz megvalósíttatnod azokat a körmöket, amiket a katalógusokban látsz, hiszen egy részüket mi készítettük! 

Deluxe NailBeauty – Ahol a stílus és a minőség találkozik

Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés