-

2019 trend színe: élő korall

2019.01.01.
2019 trend színe: élő korall

2019 trend színe: élő korall, ami egy élénk, mégis lágy, meleg és revitalizáló szín, ami meghatározza az egész 2019-es évedet. A Pantone színstúdió szakemberei döntöttek és a divat világában máris dominálnak ezek a színárnyalatok.

2019 trend színe az élő korall lett a Pantone szerint. A két évvel ezelőtti babarózsaszínnél némiképp élénkebb az élő korall, ami a szakértők szerint az egész évet meghatározó szín lesz nem csak a divatban, de a lakásdekorációban, az internetes felületeken és életünk számos további területében is.

2019 trend színe: élő korall – már az elmúlt év legvégén hivatalosan is meg lett erősítve, hiszen mint ahogy eddig minden évben, úgy a 2018-as év utolsó hónapjában, december közepén a Pantone Intézet szakemberei kiválasztották a legújabb esztendőt meghatározó irányvonalat – már, ami a színeket illeti, természetesen.

Az Élő korall szín élénk, mégis lágy, meleg és revitalizáló, kényelmet és lendületet biztosít a digitális technológia és a közösségi média folyamatosan változó és rohanó környezetében. Ugyanakkor barátságos és lelkesítő színárnyalat is, amely bátorítja a könnyed tevékenységeket.

Körömdíszítéseden az Élő korall biztosan tuti választás lesz ebben az évben, hiszen ezen élénk rózsaszínes-vöröses árnyalat rendkívül jól párosítható más akár markánsabb színárnyalatokkal is. Könnyedén feldobhatod semlegességét és pasztellességét némi csillámló hatással, ami akár aranyló szikrákkal vagy ezüstös szikrákkal egészítheti ki 2019-es körömdíszítésed.

Az Élő korall színt remekül tudod párosítani a szürke halvány változatától az egészen sötétebb, szinte már feketébe hajló árnyalatáig. De, hogy ne riasszon el ez a párosítás, bátran és nyugodtan variálható még a narancs, a vörös és a sárga színárnyalataival is. Az élénk és vidám színek kedvelői is imádni fogják az Élő korall színt, hiszen a lila, a pink és a türkiz is remek párosa ennek a színnek.

 

Forrás: https://gellakk.hu/2019-trend-szine-elo-korall/

Kép: https://starity.hu/magazin/74775-kiderult-mi-lesz-az-ev-szine-2019-ben/


Deluxe NailBeauty Salon - DELUXENAILBEAUTY.HU © MINDEN JOG FENNTARTVA. Honlapkészítés